LOVAS SPORT
Ismét itt a Nemzeti Vágta!
SIKERESEN
Mivel foglalkozik egy társadalmilag elkötelezett dizájner?
INTERJÚ MIZSEI JÁNOSSAL
Interjú Mizsei János séffel ételről, fine diningról, otthoni főzésről és a hamarosan megrendezendő Nespresso Atelier rendezvényéről.(x)
NALADHU PRIVATE ISLAND
A repülőtérről, Maléból indulva mintegy félórás hajóút végén ragyogó gyöngyszemekként tűnik fel a horizonton úticélunk.
KARÁCSONY
Ajándékozni boldogság, válasszunk olyat, amit csak mi adhatunk.
JAMES BOND
Valójában senki sem ismeri. A technikai csodák, az alkohol és a flegmaság csak a show része, a hidegvér csak álca.
ÁZSIA
Ázsiai tradicionális és kortárs előadóművészetek a Trafóban és a Nemzeti Táncszínházban.
NESPRESSO ATELIER
A Nespresso Atelier háromnapos eseményén a kávé egy merőben új oldalával ismerkedhettek meg a vendégek Michelin-csillagos séfek tálalásában.(x)...
MONK'S BISTROT
A piarista rend hajdanvolt konyhájában várja vendégeit a belváros magával ragadó bisztrója. Múlt és jelen találkozása a Monk's...
UTAZÁS
Számos olyan varázslatos hely van a Földön, melyek ellenállhatatlan bájukkal felébresztik szunnyadó romantikus énünket.
FESZTIVÁL
Minőségi borválogatás a belvárosban: borfesztivál az Erzsébet téren
„Nem a cél a fontos, hanem az út, amelyen eljutsz odáig” – tartja a mondás. A most következő vonatutakra különösen igaz ez a megállapítás!...
GASZTRONÓMIA 2015
Újonnan felfedezett hozzávalók és változatos receptek. 2015-ben igazi meglepetéseket tartogat a gasztronómia világa!
GASZTRONÓMIA
Mindenki emlékszik még a TV Paprikából a kedves, francia fiúra, aki alig-alig beszélt magyarul, de amikor főzni kezdett, mindig csillogott a...
36. BUDAPESTI TAVASZI FESZTIVÁL
2016-ban április 8. és 24. között ismét Európa nyüzsgő kulturális központjává alakul a magyar főváros.
KIÁLLÍTÁS
Interaktív bemutatóval vezet be minket a kávé világába a Nespresso Atelier társrendezvényeként megnyitó Gastro Experience Center...
A megújult Le Grand Bellevue eleganciája méltó a patinás hotel hírnevéhez. Nagy múltú butikhotel kifinomult ízléssel.
A Costes és az Onyx után van egy harmadik Michelin-csillagos étterme is Magyarországnak: a Borkonyha.
KARRIER
Egyesek csupán megélhetési lehetőséget látnak benne, de olyan is akad, akinek örömforrást, igazi szenvedélyt jelent.
Azukibab, umeboshi, wakame, wasabi, schichimi – a japán konyha kellékei, amelyek ma már mindenütt ismertek.
Pihenés a kertben
Flórák és faunák
Udvaros Dorottya a La femme címlapján Műhelytitok:Udvaros Dorottya Nánási Pál stúdiójában.
Lepje meg üzleti partnereit, családtagjait egy különleges, személyreszóló ajándékkal.
újságíró
zenész, újságíró
divatszakértő, blogger