UTAZÁS
Napfény, pálmafák, kék tenger, homokos part, luxusjachtok, színvonalas üzletek, bárok, éttermek, múzeumok, megbecsült középkori emlékek.
GASZTRO
A török konyha éppoly sokszínű és izgalmas, mint az ország leglátogatottabb városa, Isztambul.
ELNÖKI SOMMELIER
A jó bornak igenis kell cégér! Gál Helga, az első magyar női „borpohárnok”.
GOÛT DE / GOOD FRANCE
Franciaország nagy dobásra készül. Egy nemzetközi rendezvény keretében igyekszik népszerűsíteni a hazai gasztronómiát.
Május 19-én bárki csatlakozhat a Food Revolution Dayhez, az egészséges táplálkozás napjához.
GASZTRONÓMIA
A Costes és az Onyx után van egy harmadik Michelin-csillagos étterme is Magyarországnak: a Borkonyha.
MONK'S BISTROT
A piarista rend hajdanvolt konyhájában várja vendégeit a belváros magával ragadó bisztrója. Múlt és jelen találkozása a Monk's...
FESZTIVÁL
Pompás étkek, zamatos italok kóstoltatják magukat a megújult Gourmet Fesztiválon – a Millenárison - június 7. és 10. között.
Bor, borpárlat önmagában és fűszerként is megdobogtatja szívet. Az ízlelőbimbókat pedig jókedvre deríti!
Van egy ország, ahol az emberek akkor is vidámak, ha nincs rá különösebb okuk. A tenger áttetsző türkiz, a homok selymes és hófehér.
INTERJÚ BARNA ÁDÁMMAL
Letisztult konyháját különleges vidéki szellemiség járja át. Barna Ádám séffel a Nespresso Atelier kapcsán beszélgettünk.(x)
LISSZABON
Ha a hosszúra nyúlt vénasszonyok nyara nem volt elég, a szürke novemberi hangulat helyett válasszuk Portugáliát!
Nincs olyan hónap, évszak, amikor Prága nem tartogat meglepetéseket. Tartogass ajándékba te is egy utazást az arany városba.
Noël Mantel: a séf, aki cannes-i éttermével hódította meg Hollywoodot.
VEGETARIANIZMUS
Világszerte egyre több az olyan konyhafőnök, aki a zöldségekre a húsokkal egyenrangú alapanyagként tekint.
JÖVŐNK
Az elkövetkező évtizedekben sem lesz trendi óriási adagokkal tömni a vendéget az éttermekben.
INTERJÚ TIAGO SABARIGOVAL
Hogy mi kell a sikerhez? Tiago Sabarigo szerint elsősorban áldozat és szenvedély. A méltán híres séffel a Nespresso Atelier kapcsán...
Már Magyarországon is hódít a street food kultúra. Ezúttal egy különlegesen ízletes fesztiválon!
ZSOLNAY
A Zsolnay-gyár működésének első évtizedeiben készült rózsaszín porcelánokból nyílt kiállítás szerdán a pécsi Zsolnay Kulturális...
ÍNYENCPARADICSOM
Főnixmadárként tért vissza az ország első fine dining étterme, a Lou Lou.
Változatok dohányzóasztalra
Pihenés a kertben
Moholy-Nagy László művei Fotográfus, festő, formatervező, a magyar képzőművészeti egyetem névadója.
Lepje meg üzleti partnereit, családtagjait egy különleges, személyreszóló ajándékkal.
újságíró