GASZTRONÓMIA
Az olasz konyha mindig világhírű volt, de soha olyan fénykorát nem élte, mint napjainkban. Mi lehet ennek az oka? Mit tudnak ők, amit mások...
SZÍNHÁZ
Július 5-én kezdődik és július 15-ig tart a gyulai Shakespeare Fesztivál, amely az idén egy mű köré szerveződik.
FESZTIVÁL
Idén május 30. és június 1. között várja a gasztronómia szerelmeseit a hazai gasztrofesztiválok egyik legnívósabbja, a Gourmet Fesztivál.
Ha nyár, akkor fesztivál, meg persze zene, kultúra és gasztronómia.
NESPRESSO ATELIER
A Nespresso Atelier háromnapos eseményén a kávé egy merőben új oldalával ismerkedhettek meg a vendégek Michelin-csillagos séfek tálalásában.(x)...
NESPRESSO
Az idei Nespresso Atelier rendezvényen ismét összefogott a magyar gasztronómia legjava. (x)
JAMES BOND
Valójában senki sem ismeri. A technikai csodák, az alkohol és a flegmaság csak a show része, a hidegvér csak álca.
KULINÁRIA
Minőségi gasztronómiai élmény és a francia bisztrók hangulata: a Borssó az örök ígéret kategóriáját kínáló helyek éllovasa.
JULIE DELPY
Intellektuális szerzői filmekről egyes kritikusai szerint hisztérikus komédiákra váltott. Julie Delpy, ezúttal Berlinből.
Noël Mantel: a séf, aki cannes-i éttermével hódította meg Hollywoodot.
GENERÁCIÓK ÜZLETBEN
Egy negyven éves családi cégtörténet és töretlen hit a magyar gasztronómia háború előtti fényének visszaállításában.
ELNÖKI SOMMELIER
A jó bornak igenis kell cégér! Gál Helga, az első magyar női „borpohárnok”.
Megelevenednek az irodalom klasszikusai- no, nem színpadon vagy filmvásznon, hanem ételben. Az irodalom és a kulinária találkozása az asztalon.
TREND
Melyek azok a célpontok, amiket most kezd felfedezni a világ, és melyek azok a jól ismert helyek, ahová idén újra érdemes ellátogatni?
DESIGN
Novembertől a megszokottnál sűrűbben, minden vasárnap jelentkezik a népszerű design vásár, a WAMP.
Idén nemzetközi sztárok színesítik a Gastroblues Fesztivál programját.
GASZTRO
Az idén jubileumot ünnepel a Restaurant című újság étteremtoplistája: a brit vendéglátó-ipari szaklap tízedik éve, 2002 óta teszi közzé évről évre...
Székelykáposzta vagy Sacher-torta zöldségekből? A nyers vegán étrend hívei szerint nem csak salátát ehet az, aki ezt a módszert választja!
FRANCES MAYES
Napsütötte szakácskönyv címen jelent meg Frances Mayes és férje, Ed legújabb kötete. Ebből az alaklomból Budapestre látogattak.
Azukibab, umeboshi, wakame, wasabi, schichimi – a japán konyha kellékei, amelyek ma már mindenütt ismertek.
Változatok dohányzóasztalra
Pihenés a kertben
Udvaros Dorottya a La femme címlapján Műhelytitok:Udvaros Dorottya Nánási Pál stúdiójában.
Lepje meg üzleti partnereit, családtagjait egy különleges, személyreszóló ajándékkal.
újságíró
író