KONDOR VILMOS
Kondor Vilmossal, a nagy sikerű Budapest noir című regény írójával beszélgettünk.
Szeretettől vezérelt, mégis az oroszlán bátorságával és erejével küzdő nők, vagyis igazi Aranyanyuk mindig voltak, s remélhetőleg mindig lesznek...
DIVAT
Luisa Spagnoli ikonikus nőként vonult be a történelembe, főleg a divat világába, mégis meglehetősen keveset tudunk róla.
KIÁLLÍTÁS
Visszatértek Pécsre Csíkszeredából a Csontváry-festmények.
NYÁRY KRISZTIÁN
A digitális idők vívmánya: Nyáry Krisztián irodalmi „szalonja” régi idők nagy embereivel.
FRANCES MAYES
Napsütötte szakácskönyv címen jelent meg Frances Mayes és férje, Ed legújabb kötete. Ebből az alaklomból Budapestre látogattak.
JÓTÉKONYSÁG
A Csodalámpa Alapítvány és a Corinthia Hotel Budapest közös éve a beteg gyerekekért.
ESÉLYEGYENLŐSÉG
Ismét kitárja az ajtaját az ELTE Bárczi Gusztáv Gyógypedagógiai Kar a Fogyatékos Emberek Világnapja alkalmából.
GASZTRONÓMIA
A világhírű svájci cukrász, Patrick Bovon ezúttal Magyarországon, a Corinthia Hotel Budapest asztalainál kényezteti desszertjeivel a...
DIVATHÉT LENYOMAT
Míg a divat megvalósításának hazája Milánó, addig a megálmodásé Párizs. Hiszen ha Párizs, akkor szerelem, fények, sanzon, de leginkább divat és...
GASZTRO
Vasárnapi ebéd, gábli, Sunday Brunch – azaz hogyan kényeztessük gyomrunkat és családunkat a hétvégén?
Ki ne emlékezne az Olaszországon átrobogó piros, retró Fiatra, melyben hangosan dübörgött a Quattro mille baci.
INTERJÚ FAHIDI ÉVÁVAL
Fahidi Éva 93 éves, s azon kevesek egyike, akik túlélték Auschwitzot. Nemrégiben életről, reményekről és boldogságról beszélgettünk vele....
INTERJÚ
Margit Patrícia Eszterrel A zsidó menyasszony című könyv szerzőjével beszélgettünk.
Május 19-én bárki csatlakozhat a Food Revolution Dayhez, az egészséges táplálkozás napjához.
GIANNI
Gianni Annoni, gyerekkorról, Magyarországról, gasztronómiáról és jövőről, ahogy eddig még soha.
ÉDES NAPOK
A hétvégén a főváros legszebb pontján a legfinomabb csokoládékat majszolhatjuk!
ÉLMÉNY
Kéthavonta rejtély, nyomozás és tökéletes menüsor a Corinthia Hotel Budapestben.(x)
Már Magyarországon is hódít a street food kultúra. Ezúttal egy különlegesen ízletes fesztiválon!
FILM
Danis Tanović Halál Szarajevóban című filmje egyszerre izgalmas és mélyen elgondolkodtató.
PALLADIO
Vicenzában és Velencében Andrea Palladio építészmester és helyi gasztronómia nyomába eredtünk.
Az arany mint időtálló érték már a régóta ismert az emberiség számára. Az egyediség szimbóluma. Van egy kártya, amely ugyanezt tudja.(x)
KATE MIDDLETON
A Vanity Fair felmérése szerint 2011 után, 2012-ben is a világ legjobban öltözött személye Kate Middleton.
„A holokauszt ellenére a mai napig bízom az emberekben” – mondja Fahidi Éva, aki mindennap a boldogságot keresi, és meg is találja.
A hanbok Korea ősi, misztikummal átszőtt divatja, amely mindig képes megújulni.
Az 1950-es és 1960-as évekbeli olasz klasszikus filmek eredeti ruhái elevenednek meg a budapesti Olasz Kultúrintézet időszaki kiállításán 2012....
TÁNCMŰVÉSZET
Virsky: egy név, egy együttes, amely átírta a tánctörténelmet.
JOSEPH VIOLA
Franciaország legismertebb étele a Pâté en Croûte, vagyis a tésztában sült pástétom. S ennek a világbajnoka, Joseph Viola.
Noël Mantel: a séf, aki cannes-i éttermével hódította meg Hollywoodot.
Zsidó zenével körbefont térbeli utazás a lélek legmélyére, ahol a legfontosabb kérdés vár válaszra: „Ott vagy, ahol önmagad lehetsz?”
Heiszler Olivér séffel beszélgettünk a Michelin-csillag gasztronómiai világban betöltött szerepéről és jelentőségéről.
SZÍNHÁZ
Fahidi Éva és Cuhorka Emese „vallomástánca” a Sóvirág előadás, mindarról, ami megkülönbözteti az életet a sorstól.
SOMNAKAJ
Egy közösség hite, öröme és bánata, valamint hagyományainak sokszínűsége jelenik meg ebben az örömzenében bővelkedő előadásban.
EGY ŐRÜLT NAPLÓJA
Amióta 1835-ben először került színpadra az Egy őrült naplója, a kérdés nem változott: a világ őrült meg körülöttünk, vagy mi?
ÍNYENCPARADICSOM
Főnixmadárként tért vissza az ország első fine dining étterme, a Lou Lou.
Asghar Farhadi iráni rendező legújabb filmjében ismét az emberi kapcsolatok mélyére ás.
Mindenki emlékszik még a TV Paprikából a kedves, francia fiúra, aki alig-alig beszélt magyarul, de amikor főzni kezdett, mindig csillogott a...
TREND
Szinte még el sem kongatja az óra szilveszter éjszakáján az éjfélt, már minden szem Milánóra szegeződik.
Pihenés a kertben
Flórák és faunák
Debussy: Le plus que lente Vámosi-Nagy Zsuzsa, legtehetségesebb fiatal muzsikusaink egyike, számos hazai és...
Lepje meg üzleti partnereit, családtagjait egy különleges, személyreszóló ajándékkal.