UTAZÁS
Napfény, pálmafák, kék tenger, homokos part, luxusjachtok, színvonalas üzletek, bárok, éttermek, múzeumok, megbecsült középkori emlékek.
INTERJÚ BARNA ÁDÁMMAL
Letisztult konyháját különleges vidéki szellemiség járja át. Barna Ádám séffel a Nespresso Atelier kapcsán beszélgettünk.(x)
Van egy ország, ahol az emberek akkor is vidámak, ha nincs rá különösebb okuk. A tenger áttetsző türkiz, a homok selymes és hófehér.
GASZTRONÓMIA
Már Magyarországon is hódít a street food kultúra. Ezúttal egy különlegesen ízletes fesztiválon!
GIANNI
Gianni Annoni, gyerekkorról, Magyarországról, gasztronómiáról és jövőről, ahogy eddig még soha.
GOÛT DE / GOOD FRANCE
Franciaország nagy dobásra készül. Egy nemzetközi rendezvény keretében igyekszik népszerűsíteni a hazai gasztronómiát.
Idén első alkalommal jelentette meg Magyarországnak szentelt országos étteremlistáját a Michelin Guide.
PROGRAMAJÁNLÓ
A nők szerepe egyre láthatóbbá és meghatározóbbá válik a gasztronómiában.
A Costes és az Onyx után van egy harmadik Michelin-csillagos étterme is Magyarországnak: a Borkonyha.
JOSEPH VIOLA
Franciaország legismertebb étele a Pâté en Croûte, vagyis a tésztában sült pástétom. S ennek a világbajnoka, Joseph Viola.
GERBEAUD 160
160. születésnapját ünnepeli idén a hazai kávéházkultúra legismertebb szereplője, a Gerbeaud.
MONK'S BISTROT
A piarista rend hajdanvolt konyhájában várja vendégeit a belváros magával ragadó bisztrója. Múlt és jelen találkozása a Monk's...
JÖVŐNK
Az elkövetkező évtizedekben sem lesz trendi óriási adagokkal tömni a vendéget az éttermekben.
GASZTRO
Történetének talán legizgalmasabb nemzetközi séf-felhozatalát ígéri az idei rendezvény május 16-19. között, a Millenárison.
ÜZLET ÉS ANYASÁG
Szolgáltatást adnak el, nem egyszerűen csak virágot, mondja Józsa Judit, a Fleurt virágbolt tulajdonosa.
Ki ne emlékezne az Olaszországon átrobogó piros, retró Fiatra, melyben hangosan dübörgött a Quattro mille baci.
A török konyha éppoly sokszínű és izgalmas, mint az ország leglátogatottabb városa, Isztambul.
MŰVÉSZET
„A jó szalonokban a házigazda szelleme, személyisége egyben a hely szelleme.” Kárászy Szilviát szalonjában látogattuk meg.
VEGETARIANIZMUS
Világszerte egyre több az olyan konyhafőnök, aki a zöldségekre a húsokkal egyenrangú alapanyagként tekint.
FESZTIVÁL
Pompás étkek, zamatos italok kóstoltatják magukat a megújult Gourmet Fesztiválon – a Millenárison - június 7. és 10. között.
Pihenés a kertben
Flórák és faunák
Moholy-Nagy László művei Fotográfus, festő, formatervező, a magyar képzőművészeti egyetem névadója.
Lepje meg üzleti partnereit, családtagjait egy különleges, személyreszóló ajándékkal.
újságíró
főszerkesztő
televíziós műsorvezető