UTAZÁS
Sokféle módja lehet Afrika megismerésének, de aligha van biztonságosabb és pompásabb út, mint Namíbián keresztül elindulni a fekete kontinens...
NALADHU PRIVATE ISLAND
A repülőtérről, Maléból indulva mintegy félórás hajóút végén ragyogó gyöngyszemekként tűnik fel a horizonton úticélunk.
INTERJÚ MIZSEI JÁNOSSAL
Interjú Mizsei János séffel ételről, fine diningról, otthoni főzésről és a hamarosan megrendezendő Nespresso Atelier rendezvényéről.(x)
KARÁCSONY
Közel 100 kulturális programmal, hócsúszdával és más attrakciókkal várják a látogatókat.
GASZTRONÓMIA
Heiszler Olivér séffel beszélgettünk a Michelin-csillag gasztronómiai világban betöltött szerepéről és jelentőségéről.
BOR
Megkezdődött a hét végén a kékfrankos szőlőfajta szürete a soproni borvidéken. Legendák és jótanácsok!
Híres magyar borvidékeink kiváló programokkal várnak bennünket.
Több hónapos lezárás után újra várja az utazókat a Seychelles-szigetek, és több hajótársaság is elindítja óceánjáróit a...
CLAUDIA CARDINALE
A Mostra di Venezia filmklasszikusainak szentelt válogatás háziasszonya idén a még mindig díva külsejű színésznő.
FESZTIVÁL
Idén május 30. és június 1. között várja a gasztronómia szerelmeseit a hazai gasztrofesztiválok egyik legnívósabbja, a Gourmet Fesztivál.
JÖVŐNK
Az elkövetkező évtizedekben sem lesz trendi óriási adagokkal tömni a vendéget az éttermekben.
A Gótikus negyed peremén, a lenyűgöző barcelonai kikötőre néző patinás épületben találjuk a The Serras Luxury Boutique Hotelt.(x)
JAMES BOND
Valójában senki sem ismeri. A technikai csodák, az alkohol és a flegmaság csak a show része, a hidegvér csak álca.
LEGENDA, AMI VALÓSÁG
A legenda szerint kétezer évvel ezelőtt egy szerelmes pásztorfiú reggel tájt egy barlangban hagyta szerény ebédjét: sajtot, kenyérrel.
FILM
A film és a gasztronómia sokszor kéz a kézben járnak. Lássunk néhány híres gasztropillanatot a filmek világából.
SIKERESEN
Mivel foglalkozik egy társadalmilag elkötelezett dizájner?
Van egy hely Katarban, ahol minden titkot ismernek a hosszú és egészséges élethez. Megtaláltuk!
Pompás étkek, zamatos italok kóstoltatják magukat a megújult Gourmet Fesztiválon – a Millenárison - június 7. és 10. között.
FRANCES MAYES
Napsütötte szakácskönyv címen jelent meg Frances Mayes és férje, Ed legújabb kötete. Ebből az alaklomból Budapestre látogattak.
Enni kell, de vajon fűlne-e a fogunk egy főttpénisz-tálhoz vagy madárnyálból készült fészekhez? Bizarr és méregdrága fogások.
Változatok dohányzóasztalra
Pihenés a kertben
Moholy-Nagy László művei Fotográfus, festő, formatervező, a magyar képzőművészeti egyetem névadója.
Lepje meg üzleti partnereit, családtagjait egy különleges, személyreszóló ajándékkal.
újságíró
divatszakértő, blogger