MONK'S BISTROT
A piarista rend hajdanvolt konyhájában várja vendégeit a belváros magával ragadó bisztrója. Múlt és jelen találkozása a Monk's...
GASZTRONÓMIA
Az olasz konyha mindig világhírű volt, de soha olyan fénykorát nem élte, mint napjainkban. Mi lehet ennek az oka? Mit tudnak ők, amit mások...
DESIGN
Novembertől a megszokottnál sűrűbben, minden vasárnap jelentkezik a népszerű design vásár, a WAMP.
A Tetovált lány és a skandináv krimik után az északi gasztronómia is világot hódít.
ELNÖKI SOMMELIER
A jó bornak igenis kell cégér! Gál Helga, az első magyar női „borpohárnok”.
A FÉRFI, AKI TETSZIK NEKÜNK
Jamie Oliver
Ki ne emlékezne az Olaszországon átrobogó piros, retró Fiatra, melyben hangosan dübörgött a Quattro mille baci.
UTAZÁS
Horvátország zöld besorolása alapján kockázatmentes úti célnak tekinthető, így idén is aggodalmak nélkül elindulhatunk a dalmát...
FESZTIVÁL
Márton-napon országszerte lakomákat rendeznek, hogy egész esztendőben bőven legyen mit enni, inni.
HOTEL
Pannónia Grand Hotel néven 1915-ben nyitotta meg vendégei előtt kapuit Pécs legelegánsabb szállodája, a mai Hotel Palatinus.(X)
„Nem a cél a fontos, hanem az út, amelyen eljutsz odáig” – tartja a mondás. A most következő vonatutakra különösen igaz ez a megállapítás!...
A régi idők néhány kedvelt tápláléka sokáig háttérbe szorult. Most ismét népszerűek lettek, nem véletlenül.
PACIFIC COAST HIGHWAY
A kaliforniai óceánpart vonalát követő egyes számú úton végigautózva megtaláljuk a végtelen szabadságot és az igazi amerikai álmot.
KARÁCSONY
Közel 100 kulturális programmal, hócsúszdával és más attrakciókkal várják a látogatókat.
36. BUDAPESTI TAVASZI FESZTIVÁL
2016-ban április 8. és 24. között ismét Európa nyüzsgő kulturális központjává alakul a magyar főváros.
RÁADÁSUL A VÁROS FELETT?
A recept látszólag egyszerű: a gyönyörű kilátást fűszerezd meg finomabbnál finomabb ínyenc falatokkal és csodaszép desszertekkel.(x)
BALI
Ötcsillagos tengerparti pihenőkomplexum a Matahari Beach Resort & Spa, ahová biztosan visszavágyik, aki egyszer megtapasztalta családias...
ÉLETMÓD
A mindful eating szerint önsanyargatás helyett itt az ideje, hogy tudatosságot vigyünk az étkezésekbe, és ismét elmerüljünk az ételek élvezetében!...
Megelevenednek az irodalom klasszikusai- no, nem színpadon vagy filmvásznon, hanem ételben. Az irodalom és a kulinária találkozása az asztalon.
PALLADIO
Vicenzában és Velencében Andrea Palladio építészmester és helyi gasztronómia nyomába eredtünk.
Pihenés a kertben
Flórák és faunák
Moholy-Nagy László művei Fotográfus, festő, formatervező, a magyar képzőművészeti egyetem névadója.
Lepje meg üzleti partnereit, családtagjait egy különleges, személyreszóló ajándékkal.
főszerkesztő
újságíró