GASZTRONÓMIA
Mindenki emlékszik még a TV Paprikából a kedves, francia fiúra, aki alig-alig beszélt magyarul, de amikor főzni kezdett, mindig csillogott a...
FESZTIVÁL
Márton-napon országszerte lakomákat rendeznek, hogy egész esztendőben bőven legyen mit enni, inni.
Minőségi borválogatás a belvárosban: borfesztivál az Erzsébet téren
Pompás étkek, zamatos italok kóstoltatják magukat a megújult Gourmet Fesztiválon – a Millenárison - június 7. és 10. között.
SZÍNHÁZ
Július 5-én kezdődik és július 15-ig tart a gyulai Shakespeare Fesztivál, amely az idén egy mű köré szerveződik.
Ki ne emlékezne az Olaszországon átrobogó piros, retró Fiatra, melyben hangosan dübörgött a Quattro mille baci.
KÁVÉ
Michelin-csillagos séfek, gasztronómiai remekek és valódi kávékülönlegességek várják idén is az érdeklődőket a Nespresso Atelier rendezvényén....
A Tetovált lány és a skandináv krimik után az északi gasztronómia is világot hódít.
Már Magyarországon is hódít a street food kultúra. Ezúttal egy különlegesen ízletes fesztiválon!
Reggelizz, mint egy király, ebédelj, mint egy lord, vacsorázz, mint egy koldus. De vajon milyen a valóságban egy királyi lakoma?
GASZTRO
A már–már feledésbe merült magyarországi szarvasgombakultusz felélesztése a célja az idei, január végi gödöllői szarvasgomba...
VÁSÁR
Karácsony a kastélyban? Vagy inkább a szecessziós palotában? Karácsonyi hangulat két csodálatos épületben, iparművészek között.
FILM
A film és a gasztronómia sokszor kéz a kézben járnak. Lássunk néhány híres gasztropillanatot a filmek világából.
UTAZÁS
Lyon Franciaország egyik legnagyobb városa, kulturális, tudományos és gasztronómiai központ, de történelmi óvárosa is gyönyörű.
Törökország lenyűgöző kulturális, történelmi és gasztronómiai kaland. Ahol kelet és nyugat összeér.
AUSZTRIA
Nyugalom, romantika vagy épp családi kalandok lenyűgöző alpesi környezetben, téli sportok és sokszínű gasztronómia: ez Tirol!
A bruncholás hazánkban is egyre elterjedtebb. Miben rejlik a titka?
LEGENDA, AMI VALÓSÁG
A legenda szerint kétezer évvel ezelőtt egy szerelmes pásztorfiú reggel tájt egy barlangban hagyta szerény ebédjét: sajtot, kenyérrel.
Bor, borpárlat önmagában és fűszerként is megdobogtatja szívet. Az ízlelőbimbókat pedig jókedvre deríti!
ÍNYENCPARADICSOM
Főnixmadárként tért vissza az ország első fine dining étterme, a Lou Lou.
Változatok dohányzóasztalra
Pihenés a kertben
Udvaros Dorottya a La femme címlapján Műhelytitok:Udvaros Dorottya Nánási Pál stúdiójában.
Lepje meg üzleti partnereit, családtagjait egy különleges, személyreszóló ajándékkal.
újságíró
divatszakértő, blogger
író, újságíró