GASZTRONÓMIA
Azukibab, umeboshi, wakame, wasabi, schichimi – a japán konyha kellékei, amelyek ma már mindenütt ismertek.
FESZTIVÁL
Minőségi borválogatás a belvárosban: borfesztivál az Erzsébet téren
FRANCES MAYES
Napsütötte szakácskönyv címen jelent meg Frances Mayes és férje, Ed legújabb kötete. Ebből az alaklomból Budapestre látogattak.
MŰVÉSZET
„A jó szalonokban a házigazda szelleme, személyisége egyben a hely szelleme.” Kárászy Szilviát szalonjában látogattuk meg.
ÍNYENCPARADICSOM
Főnixmadárként tért vissza az ország első fine dining étterme, a Lou Lou.
GASZTRO
Eddig 36 szakácscsapat több mint 80 féle étellel nevezett a Kóstolja meg Magyarországot! elnevezésű gasztronómiai show-ra.
A világhírű svájci cukrász, Patrick Bovon ezúttal Magyarországon, a Corinthia Hotel Budapest asztalainál kényezteti desszertjeivel a...
SZÜLETÉSNAP
A La Femme magazin 2012. június 7-én ünnepelte születésnapját a Zelnik István Aranymúzeumban.
NESPRESSO ATELIER
A Nespresso Atelier háromnapos eseményén a kávé egy merőben új oldalával ismerkedhettek meg a vendégek Michelin-csillagos séfek tálalásában.(x)...
Az idén jubileumot ünnepel a Restaurant című újság étteremtoplistája: a brit vendéglátó-ipari szaklap tízedik éve, 2002 óta teszi közzé évről évre...
Idén nemzetközi sztárok színesítik a Gastroblues Fesztivál programját.
A bruncholás hazánkban is egyre elterjedtebb. Miben rejlik a titka?
Idén május 30. és június 1. között várja a gasztronómia szerelmeseit a hazai gasztrofesztiválok egyik legnívósabbja, a Gourmet Fesztivál.
VÁSÁR
Karácsony a kastélyban? Vagy inkább a szecessziós palotában? Karácsonyi hangulat két csodálatos épületben, iparművészek között.
Noël Mantel: a séf, aki cannes-i éttermével hódította meg Hollywoodot.
Heiszler Olivér séffel beszélgettünk a Michelin-csillag gasztronómiai világban betöltött szerepéről és jelentőségéről.
Székelykáposzta vagy Sacher-torta zöldségekből? A nyers vegán étrend hívei szerint nem csak salátát ehet az, aki ezt a módszert választja!
Bor, borpárlat önmagában és fűszerként is megdobogtatja szívet. Az ízlelőbimbókat pedig jókedvre deríti!
LEGENDA, AMI VALÓSÁG
A legenda szerint kétezer évvel ezelőtt egy szerelmes pásztorfiú reggel tájt egy barlangban hagyta szerény ebédjét: sajtot, kenyérrel.
JULIE DELPY
Intellektuális szerzői filmekről egyes kritikusai szerint hisztérikus komédiákra váltott. Julie Delpy, ezúttal Berlinből.
Változatok dohányzóasztalra
Pihenés a kertben
Debussy: Le plus que lente Vámosi-Nagy Zsuzsa, legtehetségesebb fiatal muzsikusaink egyike, számos hazai és...
Lepje meg üzleti partnereit, családtagjait egy különleges, személyreszóló ajándékkal.
újságíró
divatszakértő, blogger