LUPA BEACH
Fehér homok, pálmafák, trópusi hangulat, koktélok és izgalmas vízi sportok várják a Lupa-tó partjára érkezőket. Budapest tengerpartján...
GASZTRO
Vasárnapi ebéd, gábli, Sunday Brunch – azaz hogyan kényeztessük gyomrunkat és családunkat a hétvégén?
GASZTRONÓMIA
Az olasz konyha mindig világhírű volt, de soha olyan fénykorát nem élte, mint napjainkban. Mi lehet ennek az oka? Mit tudnak ők, amit mások...
Meglepő összefüggések, hétköznapi szereplők, szalonbeszélgetések stílusát idéző írásmód és tengernyi tanulság.
GASZTROPSZICHOLÓGIA
Segítő spagetti, vigasztaló tea: amit megeszünk hatással van lelki jóllétünkre.
NORVÉGIA
Kevés ország van a Földön, amely olyan páratlan természeti csodákkal büszkélkedhet, mint Norvégia.
NALADHU PRIVATE ISLAND
A repülőtérről, Maléból indulva mintegy félórás hajóút végén ragyogó gyöngyszemekként tűnik fel a horizonton úticélunk.
UTAZÁS
Olyan, mint egy mesekönyv, csupán annyi különbséggel, hogy valóságos és autentikus.
Ki ne emlékezne az Olaszországon átrobogó piros, retró Fiatra, melyben hangosan dübörgött a Quattro mille baci.
FESZTIVÁL
Tokaj-Hegyalja és Zemplén legnagyobb kulturális eseménysorozata az augusztus derekán megrendezésre kerülő Zempléni Fesztivál.
Bor, borpárlat önmagában és fűszerként is megdobogtatja szívet. Az ízlelőbimbókat pedig jókedvre deríti!
A Symphony of the Seas olyan, akár egy úszó város, amely lenyűgöző méreteivel, és sokszínű úti céljaival éltre szóló kalandot kínál utazóinak....
ELNÖKI SOMMELIER
A jó bornak igenis kell cégér! Gál Helga, az első magyar női „borpohárnok”.
LISSZABON
Ha a hosszúra nyúlt vénasszonyok nyara nem volt elég, a szürke novemberi hangulat helyett válasszuk Portugáliát!
GYŐR
Egy város, amely megidézi a császári pompa hangulatát. Milyen látnivalókat tartogat számunkra az idén 750 éves Győr?
A THAI KONYHA
Tom kha gai, pad thai, kókusztejes curry, marhahús saláta, ragacsos rizs, mangó, licsi, papaya. Rabul ejtő finomságok!
NŐIESEN
Magyarné Fekete Veronika 2015-ben hobbicukrászként került az 50 tehetséges magyar fiatal programba, amit akkor hatalmas felelősségnek érzett.
A bruncholás hazánkban is egyre elterjedtebb. Miben rejlik a titka?
Eddig 36 szakácscsapat több mint 80 féle étellel nevezett a Kóstolja meg Magyarországot! elnevezésű gasztronómiai show-ra.
Számos olyan varázslatos hely van a Földön, melyek ellenállhatatlan bájukkal felébresztik szunnyadó romantikus énünket.
Változatok dohányzóasztalra
Pihenés a kertben
Udvaros Dorottya a La femme címlapján Műhelytitok:Udvaros Dorottya Nánási Pál stúdiójában.
Lepje meg üzleti partnereit, családtagjait egy különleges, személyreszóló ajándékkal.
író
művészeti vezető
újságíró