GASZTRONÓMIA
Már Magyarországon is hódít a street food kultúra. Ezúttal egy különlegesen ízletes fesztiválon!
Az olasz konyha mindig világhírű volt, de soha olyan fénykorát nem élte, mint napjainkban. Mi lehet ennek az oka? Mit tudnak ők, amit mások...
FESZTIVÁL
Pompás étkek, zamatos italok kóstoltatják magukat a megújult Gourmet Fesztiválon – a Millenárison - június 7. és 10. között.
LOVAS SPORT
Ismét itt a Nemzeti Vágta!
Idén május 30. és június 1. között várja a gasztronómia szerelmeseit a hazai gasztrofesztiválok egyik legnívósabbja, a Gourmet Fesztivál.
KULINÁRIA
Minőségi gasztronómiai élmény és a francia bisztrók hangulata: a Borssó az örök ígéret kategóriáját kínáló helyek éllovasa.
Enni kell, de vajon fűlne-e a fogunk egy főttpénisz-tálhoz vagy madárnyálból készült fészekhez? Bizarr és méregdrága fogások.
UTAZÁS
Lyon Franciaország egyik legnagyobb városa, kulturális, tudományos és gasztronómiai központ, de történelmi óvárosa is gyönyörű.
VÁSÁR
Karácsony a kastélyban? Vagy inkább a szecessziós palotában? Karácsonyi hangulat két csodálatos épületben, iparművészek között.
GASZTRO
Az idén jubileumot ünnepel a Restaurant című újság étteremtoplistája: a brit vendéglátó-ipari szaklap tízedik éve, 2002 óta teszi közzé évről évre...
FRANCES MAYES
Napsütötte szakácskönyv címen jelent meg Frances Mayes és férje, Ed legújabb kötete. Ebből az alaklomból Budapestre látogattak.
LEGENDA, AMI VALÓSÁG
A legenda szerint kétezer évvel ezelőtt egy szerelmes pásztorfiú reggel tájt egy barlangban hagyta szerény ebédjét: sajtot, kenyérrel.
RENDEZVÉNY
Közép-Európa egyik legjelentősebb kommunikációs konferenciájának gasztronómiai kínálata idén a zero waste koncepcióra épül. (x)
ÍNYENCPARADICSOM
Főnixmadárként tért vissza az ország első fine dining étterme, a Lou Lou.
FRANCIAORSZÁG
Sajthegyek, „csíkos pizsamás” udvarházak, fekete-fehér tehenek valószínűtlenül zöld réteken.
A világhírű svájci cukrász, Patrick Bovon ezúttal Magyarországon, a Corinthia Hotel Budapest asztalainál kényezteti desszertjeivel a...
Eddig 36 szakácscsapat több mint 80 féle étellel nevezett a Kóstolja meg Magyarországot! elnevezésű gasztronómiai show-ra.
A bruncholás hazánkban is egyre elterjedtebb. Miben rejlik a titka?
Ki ne emlékezne az Olaszországon átrobogó piros, retró Fiatra, melyben hangosan dübörgött a Quattro mille baci.
ÉSZAKI VENDÉGEK
Az északi országokban Szent Iván az év legkiemelkedőbb napja, nemzeti ünnep, amelyet áthat a bűbáj és a varázslat.
Változatok dohányzóasztalra
Pihenés a kertben
Debussy: Le plus que lente Vámosi-Nagy Zsuzsa, legtehetségesebb fiatal muzsikusaink egyike, számos hazai és...
Lepje meg üzleti partnereit, családtagjait egy különleges, személyreszóló ajándékkal.
újságíró
író, újságíró
Művészeti főmunkatárs